Kommunen.dk
MENU
Erfaringer fra Guldborgsund, Odsherred og Frederikssund Kommune peger på, at skibsprojekter har en succesrate tæt på 80 procent.
Foto: Joachim Adrian / Polfoto
Erfaringer fra Guldborgsund, Odsherred og Frederikssund Kommune peger på, at skibsprojekter har en succesrate tæt på 80 procent. Foto: Joachim Adrian / Polfoto

Unge fra skibsprojekter klarer sig godt

Unge fra skibsprojekter klarer sig godt

Tre kommuner har undersøgt effekten af at anbringe socialt udsatte unge på sejlende opholdssteder i udlandet, og undersøgelserne peger på, at skibsprojekter virker bedre end andre sociale indsatser.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Det er resultater, som ikke kan matches med anden kendt behandlingsindsats,” skrev familiechef Flemming Olsen, da han i sommeren 2015 lavede en redegørelse til byrådets uddannelsesudvalg om Frederikssund Kommunes brug af skibsprojekter.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.