Politik fra rødderne

Ugyldige vandplaner presser kommuner

Natur- og Miljøklagenævnets afgørelse sætter kommunerne i en stor klemme, fordi meget anden planlægning afhænger af vandplanerne 

 vand

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

I snart et år har kommunerne arbejdet på at lave handleplaner, der kunne føre vandplanerne ud i livet, men i denne uge har Natur- og Miljøklagenævnet afgjort, at de statslige vandplaner ikke længere er gyldige. Afgørelsen rammer ikke kun miljøet, men har store konsekvenser for kommunerne, fordi de kommunale handleplaner er nu også er ugyldige.

- Afgørelsen sætter kommunerne i en stor klemme, også i forhold til al den anden planlægning som man har tilpasset efter vandplanerne, siger Carsten Cederholm, som er projektleder på vandplaner i Hillerød, til dk-teknik. Han mener, at de ugyldige vandplaner gør det umuligt for kommunerne at nå miljømålene i vandrammedirektivet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57