Kommunen.dk
MENU

Udspecificeret regning, tak!

Udspecificeret regning, tak!

Kommunerne forebygger i blinde, når de ikke kender detaljerne om de indlæggelser, som de betaler dyrt for, skriver kommune til Folketingets sundhedsudvalg

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det hjælper hverken en bedre forebyggelse eller økonomistyring på vej at straffe kommunerne for, at antallet af indlæggelser stiger. Det skriver Slagelse Kommune i et brev til Folketingets sundhedsudvalg. Kommunen brugte sidste år op mod 12 millioner kroner mere i medfinansiering af indlæggelser, end den havde budgetteret med. Og kommunen har ikke en chance for at gøre noget ved udviklingen, fordi regionen ikke giver informationer om årsagerne til den stigende aktivitet, forklarer næstformand i Sundheds- og Omsorgsudvalget i Slagelse Kommune, Lene Wibroe (SF) til dk-sundhed. Hun har på vegne af byrådet  skrevet et brev til Folketingets Sundhedsudvalg.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.