Kommunen.dk
MENU

Udgifter til administration faldet under 2007-niveau

Udgifter til administration faldet under 2007-niveau

Efter fem år med konstant vækst i udgifterne til administration ser udviklingen ud til endegyldigt at være vendt. Flere besparelser vil nu medføre forringelser af servicen, mener to kommunaldirektører.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Færre rådhuse med færre chefer til at holde styr på færre skoler og børnehaver. Over hele landet har kommuner haft travlt med at effektivisere administrationen. Især de sammenlagte har holdt et højt tempo, siden strukturreformen trådte i kraft i 2007. Og selv om sammenlægningen langtfra var gratis, så ser mange års konstant vækst i udgifterne nu ud til for alvor at være vendt og nærme sig et lavere niveau end i 2007. Det viser en opgørelse over det kommunale forbrug på administration, som Statistikservice har lavet for Kommunen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.