Politik fra rødderne

Udgifter stiger til fysioterapi

På fem år er kommunernes udgifter til fysioterapi steget med mere end en femtedel. Kommunerne bondefanges, lyder kritikken. Sludder, siger Danske Handicaporganisationer.

 kontrol

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Borgerne har de seneste fem år fået stadig flere gratis behandlinger ved fysioterapeuter. Fra 2008 til 2012 er kommunernes udgifter således steget fra 679 millioner kroner til 835 millioner kroner. Og det er et pres, man mærker ude i kommunerne. Blandt andet i Struer.

- Det er en stigende udfordring, og det er klart, at borgerne ikke skal mærke, at vi ikke har penge, så vi må ud og søge om merbevillinger, og hvad vi nu ellers kan gøre for at få tingene til at hænge sammen, siger Anna Marie Brix Poulsen (DF), formand for sundhedsudvalget i Struer.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57