Kommunen.dk
MENU
I en årrække har Norddjurs Kommune hyret private leverandører uden udbud for i alt 20,8 mio. kr., selvom opgaverne ifølge reglerne skulle have været sendt i udbud. Det her betyder jo selvfølgelig, at vi også på det her punkt indskærper de udbudsregler, der gælder over for vores aftaleenheder, siger borgmester Jan Petersen (S).
I en årrække har Norddjurs Kommune hyret private leverandører uden udbud for i alt 20,8 mio. kr., selvom opgaverne ifølge reglerne skulle have været sendt i udbud. "Det her betyder jo selvfølgelig, at vi også på det her punkt indskærper de udbudsregler, der gælder over for vores aftaleenheder," siger borgmester Jan Petersen (S).
Foto: Pressefoto/Norddjurs Kommune

Udbudsrod fortsætter: Norddjurs Kommune indgik ulovlige millionkontrakter

Udbudsrod fortsætter: Norddjurs Kommune indgik ulovlige millionkontrakter

I årevis har Norddjurs Kommune sendt store ordrer direkte videre til to private virksomheder i strid med udbudslovgivningen. Borgmesteren mener, at sagen er et eksempel på, at udbudsreglerne forstyrrer den sunde fornuft.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I flere år har Norddjurs Kommune i strid med lovgivningen indgået store millionkontrakter med to private rengøringsfirmaer, uden at andre leverandører har fået mulighed for at byde på opgaverne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.