Kommunen.dk
MENU

Ud af børnebandens skygge

Ud af børnebandens skygge

Emilie Turunen skabte grundlaget for sin politiske karriere i SF i de år, hvor den såkaldte ‘børnebande’ havde Villy Søvndals øre. Efter først at være sprunget ud som socialdemokrat har hun nu valgt at droppe politik

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Tiden er ved at rinde ud for Emilie Turunens politiske karriere. Den 29-årige socialdemokratiske europaparlamentariker trækker stikket til Bruxelles i maj for at hellige sig et deltidsstudie i politisk økonomi ved London School of Economics and Political Science. Hun vil samtidig afsøge sine muligheder for et job udenfor politik.
I et interview med Berlingske blev Turunen citeret for, at hun ville ud i 'det private' erhvervsliv, men hun afviser ikke, at tiden efter politik kan lægges i en organisation eller i det offentlige.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.