Politik fra rødderne

Ud af børnebandens skygge

Emilie Turunen skabte grundlaget for sin politiske karriere i SF i de år, hvor den såkaldte ‘børnebande’ havde Villy Søvndals øre. Efter først at være sprunget ud som socialdemokrat har hun nu valgt at droppe politik

 farvel

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Tiden er ved at rinde ud for Emilie Turunens politiske karriere. Den 29-årige socialdemokratiske europaparlamentariker trækker stikket til Bruxelles i maj for at hellige sig et deltidsstudie i politisk økonomi ved London School of Economics and Political Science. Hun vil samtidig afsøge sine muligheder for et job udenfor politik.
I et interview med Berlingske blev Turunen citeret for, at hun ville ud i 'det private' erhvervsliv, men hun afviser ikke, at tiden efter politik kan lægges i en organisation eller i det offentlige.

- Det kom til at lyde meget målrettet og specifikt. Jeg er i en proces, hvor jeg prøver at kortlægge, hvad jeg har lært de sidste fem år, og så afsøger jeg, hvad mine muligheder er. Det kan være i organisationsverdenen eller i det offentlige. Men jeg er lidt tiltrukket af den private sektor, hvor jeg tror jeg kan lære rigtig meget, siger Emilie Turunen til Kommunen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57