Kommunen.dk
MENU
Fint med tværkommunale samarbejder, men en turist i Hvide Sande ligger altså ikke og spekulerer på, hvad der sker i Aarhus i den østlige ende af Region Midtjylland, påpeger turismeforsker Peter Kvistgaard.
Foto: Ole Kjær / Polfoto
Fint med tværkommunale samarbejder, men en turist i Hvide Sande ligger altså ikke og spekulerer på, hvad der sker i Aarhus i den østlige ende af Region Midtjylland, påpeger turismeforsker Peter Kvistgaard. Foto: Ole Kjær / Polfoto

Tværkommunalt turismedilemma

Tværkommunalt turismedilemma

Et bedre samarbejde på tværs af kommunegrænser kan styrke markedsføringen, men en fælles regional identitet kan undergrave det særegne lokale, advarer ekspert.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Læsø, Hobro, Skagen og Thisted. Umiddelbart er det svært at se sammenhængen, men alle fire steder ligger i Region Nordjylland, og alle fire steder hører ind under den fælles turismestrategi, som Destination Nordjylland arbejder med. Som det også er tilfældet i mange andre kommuner, er man i Nordjylland blevet mere opmærksom på at samarbejde mere om turisme på tværs af kommunegrænserne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.