Kommunen.dk
MENU

Turismen redder ikke udkanten alene

Turismen redder ikke udkanten alene

Selv med lempelser og friere kommunale tøjler kan turismen ikke være udkantens eneste overlevelsesmulighed, advarer ekspert og kommunale aktører.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Enogfyrre. Så mange gange bruges ordet turisme i regeringens plan ‘Vækst og udvikling i hele Danmark’. At erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen anser turismen som en vigtig medicin mod Udkantsdanmarks problemer fremgår også af hans ministeriums vækstplan for dansk turisme. ‘Turismen er en vigtig katalysator for byudvikling, kulturelle aktiviteter og friluftsliv’ og  ‘Kystturismen er et centralt indkomst- og beskæftigelsesgrundlag for mange lokalsamfund i de danske landdistrikter og især langs den jyske vestkyst og på øerne’, hedder det i udspillet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.