Politik fra rødderne

Trekantsdrama om objektiv sagsbehandling

Konstruktionen, der skal gennemføre objektiv sagsbehandling, er ikke uproblematisk. Nye og gamle ægteskaber med mere eller mindre frivillige bånd og forskellige interesser skal sammen spare skatteyderne for 300 millioner om året. En af konsekvenserne kan blive, at KMD’s monopol alligevel ikke bliver brudt i 2014.

 tema: objektiv sagsbehandling

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

Engang levede kommunerne og KMD i lykkelig sameksistens, og sammen havde de en masse velfungerende it-løsninger. I 2009 blev de skilt, og KMD fandt i stedet sammen med de nye ejere i EQT og ATP. Men firmaet var dog stadig tæt knyttet til kommunerne i kraft af de mange it-løsninger, som der ikke fandtes alternativer til. 

Med aftalen om objektiv sagsbehandling adopterer ATP nu også en række af it-løsningerne fra kommunerne, der står alene tilbage med regningen for hele festen. Som det er tilfældet med skilsmissefamilier, skal man med konstruktionen i objektiv sagsbehandling også finde en ny rollefordeling, og det er ikke uden problemer og konsekvenser.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57