Politik fra rødderne

Tid til at slå koldt vand i blodet

Socialdemokraterne får bank i meningsmålingerne, mens Venstre står historisk stærkt. Alligevel advarer Venstres partisekretær Claus Søgaard-Richter mod overoptimistiske prognoser.

 kommunalvalg 2013

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Venstre ser ud til for første gang at overtage rollen som Danmarks største kommunale parti fra ærkefjenderne i Socialdemokratiet. Forudsigelsen kommer fra professor og valgforsker Søren Risbjerg Thomsen på baggrund af en prognose baseret på en række meningsmålinger over partiernes styrkeforhold.

Men helt så optimistisk er man ikke i toppen af Venstres partiorganisation. Her sidder partisekretær Claus Søgaard-Richter og følger den lokale udvikling i partiernes styrkeforhold rundt omkring i landet. Han maner til besindelse for ikke at få skruet forventningerne til Venstres resultater ved det kommende kommunalvalg op på et urealistisk niveau.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57