Politik fra rødderne

Telesundhed skuffer fælt

På nuværende tidspunkt kan det ikke betale sig at poste en masse ekstra penge i telesundhed, viser britisk studie. Men udfordringerne kan overvindes, fortæller en af forskerne bag

 interview

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Brug af moderne teknologi til at overvåge og behandle patienter hjemme i deres stuer bliver igen og igen fremhævet som et af de helt store svar på de stigende udgifter i sundhedsvæsenet.

Et nyt britisk studie har imidlertid fået de grå hår frem hos både offentlige myndigheder og private interessenter. Studiet, for nylig offentliggjort i the British Medical Journal, sammenholder den helbredsmæssige effekt med de økonomiske omkostninger ved brug af telesundhed igennem et år og sammenligner med resultaterne for en kontrolgruppe, der fik almindelig behandling.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57