Politik fra rødderne

Tættere på EU-retssag om vandplaner

Regeringen har svaret på EU-Kommissionens begrundede udtalelse om de forsinkede vandplaner. I svaret erkender regeringen, at vandrammedirektivets frister ikke er overholdt.

 vand

Af Redaktionen | [email protected]

En EU-retssag om de forsinkede vandplaner er rykket endnu et skridt nærmere. Regeringen har nemlig nu svaret på Kommissionens begrundede udtalelse, og i svaret erkender regeringen, at Danmark ikke har overholdt vandrammedirektivets tidsfrister. Det oplyser Miljøministeriet i et notat til Folketing. Den begrundede udtalelse er sidste skridt, inden en egentlig retssag.

Ifølge direktivet skulle de endelige vandplaner have være vedtaget i december 2009, men de danske vandplaner er blevet stærkt forsinkede. Planerne er stadig i høringsfasen, som varer indtil april. Herefter skal planerne bearbejdes, inden de endeligt kan vedtages. I svaret til Kommissionen lægger regeringen sig fladt ned og erkender, at fristerne ikke er overholdt:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57