Kommunen.dk
MENU
Det kommunale system er blevet for stift til de skæve eksistenser, der har deres gang på landets herberger og varmestuer. Sådan lyder kritikken fra Jannie Julin, leder af Røde Kors omsorgscenter for hjemløse.  Tager vi ikke vare på dem, kan konsekvensen blive en dyrere regning for samfundet på sigt, mener hun.

Foto: Ann Birgitte Christiansen
Det kommunale system er blevet for stift til de skæve eksistenser, der har deres gang på landets herberger og varmestuer. Sådan lyder kritikken fra Jannie Julin, leder af Røde Kors' omsorgscenter for hjemløse. Tager vi ikke vare på dem, kan konsekvensen blive en dyrere regning for samfundet på sigt, mener hun. Foto: Ann Birgitte Christiansen

Syge hjemløse udskrives direkte til gaden

Syge hjemløse udskrives direkte til gaden

Danske hospitaler er så effektive, at udsatte og hjemløse risikerer at blive udskrevet til en nat på gaden, længe før de er reelt færdigbehandlede. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På fjernsynet kører TV2 News med dagens friskeste nyheder. I sofaen sidder to mænd og sludrer over et glas kakao. De er til gengæld alt andet end friske, for klokken er 8 om morgenen, og de er ved at komme sig over en indlæggelse. Begge er de i starten af 20’erne. Den ene i joggingtøj, den anden med et hæklet slumretæppe ud over den sorte hættetrøje.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.