dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Det kommunale system er blevet for stift til de skæve eksistenser, der har deres gang på landets herberger og varmestuer. Sådan lyder kritikken fra Jannie Julin, leder af Røde Kors omsorgscenter for hjemløse.  Tager vi ikke vare på dem, kan konsekvensen blive en dyrere regning for samfundet på sigt, mener hun.

Foto: Ann Birgitte Christiansen
Det kommunale system er blevet for stift til de skæve eksistenser, der har deres gang på landets herberger og varmestuer. Sådan lyder kritikken fra Jannie Julin, leder af Røde Kors' omsorgscenter for hjemløse. Tager vi ikke vare på dem, kan konsekvensen blive en dyrere regning for samfundet på sigt, mener hun. Foto: Ann Birgitte Christiansen

Syge hjemløse udskrives direkte til gaden

Syge hjemløse udskrives direkte til gaden

Danske hospitaler er så effektive, at udsatte og hjemløse risikerer at blive udskrevet til en nat på gaden, længe før de er reelt færdigbehandlede. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På fjernsynet kører TV2 News med dagens friskeste nyheder. I sofaen sidder to mænd og sludrer over et glas kakao. De er til gengæld alt andet end friske, for klokken er 8 om morgenen, og de er ved at komme sig over en indlæggelse. Begge er de i starten af 20’erne. Den ene i joggingtøj, den anden med et hæklet slumretæppe ud over den sorte hættetrøje.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier