Politik fra rødderne

Syddjurs-borgmester ind i sag om flytning af anbragte brødre

Syddjurs' borgmester forsvarer sin administration i sagen om to anbragte halvbrødre, der med få timers varsel blev flyttet fra et opholdssted ved Skanderborg til en billigere anbringelse internt i kommunen. Økonomi spillede ingen rolle, siger han.

 social

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Familieafdelingen i Syddjurs har ifølge kommunens borgmester ikke gjort noget forkert, da den med få timers varsel flyttede to brødre fra det opholdssted, hvor de havde boet i størstedelen af deres liv. Borgmester Vilfred Friborg Hansen (S) melder sig nu på banen for at forsvare sin administration, efter TV2 fulgte op på avisen Kommunens artikler om Syddjurs' håndtering af sagen.

”Jeg har været sagens akter igennem og kan sige, at den her beslutning ikke handlede om andet end børnenes tarv. Økonomiske hensyn spillede ingen rolle,” siger borgmesteren.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57