Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Der er mange penge at spare for kommunerne ved at sætte tidligt ind på børne­området. Men der skal mere til end den nuværende indsats, hvis det skal lykkes at give flere børn et godt liv, lyder det fra interesseorganisationer og fagforeninger.
Polfoto: Lærke Posselt / Polfoto
Der er mange penge at spare for kommunerne ved at sætte tidligt ind på børne­området. Men der skal mere til end den nuværende indsats, hvis det skal lykkes at give flere børn et godt liv, lyder det fra interesseorganisationer og fagforeninger. Polfoto: Lærke Posselt / Polfoto

Store udfordringer for små vækstere

Store udfordringer for små vækstere

Der gøres meget rundt om i kommunerne for at sikre så god en tidlig indsats på børneområdet som muligt, men det kræver flere ressourcer, hvis indsatsen skal komme i nærheden af at være god nok, lyder det fra både kommuner, interesseorgani-sationer og fagforeninger.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I Esbjerg skærer de i antallet af sager per sagsbehandler og frigiver tid til opsøgende arbejde. Det gør de også i Herning og mange andre kommuner. I Aarhus tilbydes førstegangsforældre et kursus, så de finder godt til rette i deres nye rolle som mødre og fædre. Det samme gør de i Helsingør, Skanderborg og mindst 10 andre kommuner.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier