Politik fra rødderne

Stor utilfredshed med genoptræningstilbud

Handicaporganisationerne giver kommunernes vedligeholdelses- og genoptræningstilbud tommelfingeren ned ad i en ny undersøgelse

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Størstedelen af landets handicaporganisationer oplever ikke, at genoptræningstilbuddene i kommunerne passer til deres medlemmers behov. Det viser en undersøgelse foretaget af Danske Handicaporganisationer (DH).

21 organisationer har forholdt sig til kommunernes rehabiliteringstilbud, og ud af dem siger 14, at kommunens tilbud slet ikke eller kun i mindre grad matcher de handicappedes behov. Ingen har svaret, at tilbuddene ’i høj grad’ matcher. Næstformand i DH, Thorkild Olesen, mener at svarene skal læses som udtryk for, at kommunerne som led i besparelser i stigende grad afbryder samarbejdet med specialiserede træningstilbud.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57