Kommunen.dk
MENU
Fjern mig fra den her planet. Giv mig håndjern på og smid mig i et fængsel, så jeg ikke er til fare for mig selv mere. Sådan beskriver Peter Janus Duun tankemylderet, der kørte rundt i hovedet på ham, inden han bad om hjælp til behandling. I dag har Peter Janus Duun været clean i omkring et halvt år; han er blevet far og har erstattet de fede med faderrollen. I øjeblikket er han ved at færdiggøre sin bachelor i industrielt design ved Kolding Designskole. Foto: Emil Hornstrup Jakobsen
”Fjern mig fra den her planet. Giv mig håndjern på og smid mig i et fængsel, så jeg ikke er til fare for mig selv mere.” Sådan beskriver Peter Janus Duun tankemylderet, der kørte rundt i hovedet på ham, inden han bad om hjælp til behandling. I dag har Peter Janus Duun været clean i omkring et halvt år; han er blevet far og har erstattet de fede med faderrollen. I øjeblikket er han ved at færdiggøre sin bachelor i industrielt design ved Kolding Designskole. Foto: Emil Hornstrup Jakobsen

Stofmisbrugere snydes for rettidig behandling

Stofmisbrugere snydes for rettidig behandling

Trods klar lovgivning og kritik fra Statsrevisorerne har kommunerne store problemer med at overholde behandlingsgarantien til stof­misbrugerne. KL erkender problemet, mens socialmini­steren, Mai Mercado (K), vil under­søge, om behandlings­garantien skal strammes.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

35-årige Peter Janus Duun fra Aarhus er et af de mennesker, som har haft brug for kommunens hjælp til at komme ud af sit hashmisbrug - der nåede at strække sig over mere end et årti.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.