Politik fra rødderne

Stemningsbilleder fra det lokale demokrati

Regeringen sprang nærdemokratiet over med sin evaluering af kommunalreformen. Det drager økonomi- og indenrigsministerens personlige repræsentant nu ud i landet for at råde bod på.

 interview

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Hele foråret skal Margrethe Vestagers nyligt udpegede ’personlige repræsentant’ rejse rundt og besøge kommuner i det ganske land for at tage temperaturen på det lokale demokrati. Selv om det kan lyde overskueligt, så er der nok at tage fat på.

For Marianne Thyrring fik først sin nye bestilling kort før jul, hvor hun samtidig forlod posten som departementschef i Miljøministeriet. Og aktuelt er hendes opgave ikke nærmere specificeret, end at hun skal se nærmere på barrierer og muligheder i kommunernes arbejde med at sikre større borgerinddragelse, og hvordan borgerne opfatter lokaldemokratiet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57