Politik fra rødderne

Stadig politisk spillerum til at påvirke ny udligning

Trods relativt snævre rammer for forhandlingerne om en ny udligningsmodel har Christiansborgs politikere fortsat mange knapper at skrue på. 

 politik

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Med Finansieringsudvalgets 640 siders rapport i baghånden har regeringen fremlagt fire modeller for fremtidens udligningssystem. Det vil med stor sandsynlighed blive inden for rammerne af de modeller, den endelige løsning bliver brygget sammen.

”Regeringen peger på den model, som har bedst sammenhæng med kommunernes udgifter. Jeg forventer ikke, at vi skal til at diskutere om man kan trække helt nye kriterier ind, eller helt skal droppe nogle af dem, der nu er taget med. Konsekvenserne af sådan nogle ændringer er simpelthen for uoverskuelige,” siger Socialdemokraternes kommunalordfører,
Simon Kollerup.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57