Kommunen.dk
MENU
Manglende villighed til at være nysgerrig efter ny viden og nye måder at gøre tingene på kan være begyndelsen til enden for både medarbejdere og organisationer, skriver kronikøren og foreslår en lønforhøjelse til arbejdspladsens Spørge Jørgen.
"Manglende villighed til at være nysgerrig efter ny viden og nye måder at gøre tingene på kan være begyndelsen til enden for både medarbejdere og organisationer," skriver kronikøren og foreslår en lønforhøjelse til arbejdspladsens Spørge Jørgen.
Foto: Illustration: Gyldendal

Debat/ Spørge Jørgen er kommet i høj kurs på arbejdsmarkedet

Debat/ Spørge Jørgen er kommet i høj kurs på arbejdsmarkedet

7. feb. 2022
 Henrik Ernlund Pedersen
HENRIK ERNLUND PEDERSEN
COUNTRY MANAGER VED
SAS INSTITUTE
Email
Offentlige ledere går på jagt efter nysgerrige medarbejdere, og det er en ny trend, skriver talsmand for software- og analysevirksomheden SAS Institute.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Udvikling skabes, når der stilles spørgsmålstegn ved status quo. Det kræver særlige egenskaber hos den enkelte, der skal bakkes op af organisationen. Arbejdsgivere efterspørger i stigende grad medarbejdere, der har mod på at søge indsigt og forandring. Med andre ord: De skal være nysgerrige.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.