Kommunen.dk
MENU
I 2022 skal alle tyske atomkraftværker være taget af nettet. I dag leveres omkring 15 procent af al tysk energi fra landets otte tilbageværende atomkraftværker.
Foto: Peter Klint / Polfoto
I 2022 skal alle tyske atomkraftværker være taget af nettet. I dag leveres omkring 15 procent af al tysk energi fra landets otte tilbageværende atomkraftværker. Foto: Peter Klint / Polfoto

”Smid jeres affald et andet sted”

”Smid jeres affald et andet sted”

Slesvig-Holsten pønser på at placere et atomdeponi i Harrislee lige på den anden side af grænsen, men står det til borgmester i Aabenraa, Thomas Andresen (V), bliver den plan ikke til noget.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På halvøen Risø ved Roskilde Fjord har der til Roskilde Kommunes store fortrydelse i mere end 15 år stået 5300 tønder atomaffald og ventet på, at Uddannelses- og Forskningsministeriet beslutter, hvordan affaldet så gnidningsfrit som muligt skal fordeles i det danske land.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.