Kommunen.dk
MENU

Sløsede ministerier retter ind

Sløsede ministerier retter ind

Siden Rigsrevisionens kritiske rapport har Undervisningsministeriet og Socialministeriet taget formaningerne til sig. Men en broget vifte af støttede projekter gør resultatstyring svær, mener de.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Undersøgelsen fra Rigsrevisionen af den statslige tilskudsforvaltning viser, at nogle ministerier har haft særligt svært ved at sikre, at deres tilskudsmidler bruges fornuftigt. I Social- og Integrationsministeriet har der manglet klart opstillede mål for hvert fjerde tilskud, de har ydet. Og kun i ét tilfælde har tilskudsmodtageren lavet korrekt forvaltningsrevision, altså fået en revisor til at tjekke deres håndtering af tilskuddet for at se, om pengene er brugt effektivt og sparsommeligt. Socialminister Karen Hækkerup (S) tager Rigsrevisionens ord alvorligt, men påpeger også, at det er komplekst at vurdere, om tilskudsmidler opnår det, de skal.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.