Politik fra rødderne

SKI-kaos fører til markant flere it-udbud

De første fem måneder i år er der sket en kraftig stigning af udbud inden for it- og teleområdet. En del af årsagen er SKI’s opsagte rammeaftaler, men det afspejler ligeledes en mere generel udvikling, vurderer partner i Center for Digital Forvaltning.

 tendens

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Opsigelsen af SKI-aftaler har haft en mærkbar effekt på indkøbsadfærden på det offentlige it- og telemarked. Sådan lyder en af konklusionerne i en rapport fra CEDI, Center for Digital Forvaltning om tendenser i offentlige it- og teleudbud.

Rapporten viser, at der i dette års første fem måneder er sket en markant stigning i antallet af EU-udbud inden for en række af de områder, hvor SKI har opsagt rammeaftaler. Der har således været fire gange så mange udbud inden for tele og data i denne periode i år sammenlignet med gennemsnittet af den samme periode i de to foregående år. Tilsvarende er antallet af udbud inden for CMS, Content Management Systems, og portaler mere end fordoblet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57