Politik fra rødderne

Skarp kritik af ekstra skoletilskud

Rebild får mere end ti gange så mange penge pr. folkeskoleelev som Svendborg, når de næste år skal løfte opgaven med regeringens folkeskolereform. Uforståeligt og urimeligt, mener Svendborgs borgmester

 folkeskolereform

Af Morten Munkholm | [email protected]

Med udtryk som helhedsskole og en bedre og mere varieret hverdag blev regeringens folkeskolereform i forsommeren vedtaget. Og netop variation er der masser af, når man ser på, hvordan de 300 millioner ekstra kroner, der er sat af til at gennemføre reformen, bliver fordelt blandt kommunerne.

Tal fra Økonomi- og Indenrigsministeriet viser nemlig, at Rebild næste år får hele 5,8 millioner kroner, svarende til 1701 kroner pr. folkeskoleelev, til at løfte opgaven med folkeskolereformen, mens Svendborg kun får 800.000 kroner, svarende til 147 kroner pr. elev.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57