Politik fra rødderne

SFI-direktør vil dygtiggøre skoleledere

Efter 18 år i spidsen for Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI) stopper Jørgen Søndergaard. Den ekstra tid vil han gerne bruge på fremtidens skoleledere.

 ugens uundgåelige

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Handler din tilbagetræden mest om at udfylde dit liv med andet end arbejde, eller er det mere, fordi du havde brug for et sceneskifte?

Det er sådan set begge dele. Det er klart, at jeg fylder 65 næste gang, og jeg vil sådan set gerne blive ved med at have et arbejde rigtig længe endnu, men ikke i helt så højt et gear, som jeg har kørt i. Jeg vil også gerne have lidt mere tid til noget andet end arbejde, men de to ting er svære at forene, hvis man er øverste chef for en virksomhed med et par hundrede medarbejdere. Så har man ikke ret meget tid til sig selv.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57