Kommunen.dk
MENU
Selvmedicinerende alkoholmisbrug og familieproblemer er nogle af de almindelige eftervirkninger af seksuelle overgreb, hvis ikke ofrene får behandling i tide.
Illustration: Polfoto
Selvmedicinerende alkoholmisbrug og familieproblemer er nogle af de almindelige eftervirkninger af seksuelle overgreb, hvis ikke ofrene får behandling i tide. Illustration: Polfoto

Seksuelt misbrugte må vente år på behandling

Seksuelt misbrugte må vente år på behandling

Lange ventetider gør voksne med senfølger af seksuelt misbrug mere syge og sværere at behandle. Politikere tøver med konkrete løsninger.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

26 måneder. Så længe må voksne, der er blevet udsat for seksuelle overgreb som børn, vente på at få behandling på CSM Syd. Det fremgår af nye tal fra Sundhedsstyrelsen, som socialminister Manu Sareen har oplyst til Folketingets Socialudvalg. Center for Seksuelt Misbrugte i Region Syddanmark kan slet ikke følge med behovet for psykologisk hjælp til alle dem, der henvender sig med akut behov for terapi, erkender stedets daglige leder, psykolog Lone Westphal Eriksen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.