Kommunen.dk
MENU
Et skærpet fokus på virksomheders skatteunddragelse har ikke rokket ved den politiske vilje til at omgå EU’s udbudsregler. Her er Mellemfolkeligt Samvirke i gang med en kampagne mod skattely.
Foto: Jonas Olufson
Et skærpet fokus på virksomheders skatteunddragelse har ikke rokket ved den politiske vilje til at omgå EU’s udbudsregler. Her er Mellemfolkeligt Samvirke i gang med en kampagne mod skattely. Foto: Jonas Olufson

Sass lover redegørelse om skattely

Sass lover redegørelse om skattely

Næsten alle partier er enige i Enhedslistens forslag om, at det offentlige skal kunne fravælge leverandører med penge i skatte­ly. Men kun SF vil stemme for. Erhvervs- og vækst­mini­ste­ren lover en juridisk gennemgang efter sommerferien.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det skal være muligt for offentlige myndigheder og selskaber at udelukke virksomheder fra at vinde udbud, hvis de er baseret i skattely eller unddrager sig skat.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.