Kommunen.dk
MENU
Lejre med SF’eren Mette Touborg i spidsen profilerer sig som ‘landets økologiske kommune’. Der er dog ingen statistisk signifikant sammenhæng mellem borgmesterfarve og kommunernes engagement i klimaet viser nyt studie. 
Foto: Polfoto
Lejre med SF’eren Mette Touborg i spidsen profilerer sig som ‘landets økologiske kommune’. Der er dog ingen statistisk signifikant sammenhæng mellem borgmesterfarve og kommunernes engagement i klimaet viser nyt studie.  Foto: Polfoto

Røde og blå kommuner er lige klimaambitiøse

Røde og blå kommuner er lige klimaambitiøse

Der findes ikke nogen signifikant sammenhæng mellem borgmesterfarve og kommunernes engagement i klimaet. Det viser et nyt studie af kommunernes klimaindsatser.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hverken røde eller blå kommuner kan pryde sig med titlen som ‘mest klimabevidst’. En ny og endnu ikke offentliggjort undersøgelse viser nemlig, at der ingen sammenhæng er mellem partifarve og klimaambitioner.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.