Politik fra rødderne

Rekrutteringen er professionaliseret

Det er ikke længere kun, når der skal ansættes direktører, at kommunerne får professionel hjælp. Flere kommuner bruger også konsulenter til andre stillinger.

 rekruttering

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Stadig flere kommuner vælger at få hjælp fra professionelle rekrutteringsvirksomheder, når de skal hyre direktører, chefer og ledere. Jakob Lundgaard fra Lundgaard Konsulenterne har bidt mærke i, at der er bud efter konsulentydelser på mange stillingsniveauer.

”Vi oplever, at vores palet måske er lidt bredere i dag end tidligere. Vi har alt fra topdirektørstillinger til afdelingslederstillinger, skoleinspektøren, vicedirektører og så videre. Måske er det, fordi man tænker, at når det alligevel ikke er ”dyrere” at få hjælp – vi snakker om 1-2 månedslønninger - så er det måske en god ide at få professionel bistand til at skaffe den rigtige afdelingschef, fordi det er så dyrt at ansætte den forkerte,” siger Jakob Lundgaard. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57