Politik fra rødderne

Regionsformand: Ny miljøopgave forsinker ikke rensning af grunde

I 2014 får regionerne en udvidet opgave med at kortlægge jordforureninger, der truer vandmiljøet. Der følger ingen ekstra penge med, men det vil alligevel ikke påvirke den primære opgave med at rense forurenede grunde, mener Bent Hansen (S)

 forurening

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Endnu en miljøopgave havner på regionernes bord ved årsskiftet: Der skal sættes systematisk ind over for de jordforureninger, som truer Danmarks vandmiljø og internationale naturbeskyttelsesområder. Med opgaven følger ikke nye midler, og den skal derfor løses indenfor regionernes årlige økonomiske ramme på 420 millioner kroner til arbejdet med jordforurening.

Men ifølge regionernes formand, Bent Hansen (S), kommer det ekstra ansvarsområde ikke til at betyde noget for det primære miljøarbejde med at undersøge og afværge risici forbundet med jordforurening, der truer grundvand og folkesundhed.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57