Politik fra rødderne

Regioner investerer i bedre samarbejde

Der er behov for en finansieringsreform og bedre samarbejde med kommunerne, siger Danske Regioner i nyt sundhedspolitisk udspil

 udspil

Af Redaktionen | [email protected]

Danske Regioner præsenterer et sundhedspolitisk indspil, der lægger op til en bred reformering af sundhedsvæsenet. Udgangspunktet skal være befolkningens sundhed - ikke sygdom. Konkret lægger regionerne op til et opgør med en række af de dogmer og styringsredskaber, der hidtil har præget sundhedsvæsenet.

- Der er brug for at tænke fundamentalt anderledes, hvis vi skal kunne levere de ydelser, befolkningen efterspørger inden for en snæver økonomisk ramme, siger Bent Hansen (S), formand for Danske Regioner, og peger på, at regionernes oplæg er et indspil til den nye sundhedspolitik, som sundhedsministeren forventer at præsentere i løbet af foråret.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57