Kommunen.dk
MENU
Skal kommunerne kunne tjene på for eksempel at sælge ting på en genbrugsstation som her i Thisted? Og må bibliotekerne gerne udlåne andet end medier? Regeringen vil gå området igennem – og måske ender det med nye regler. 
Foto: Claus Bonnerup / Polfoto
Skal kommunerne kunne tjene på for eksempel at sælge ting på en genbrugsstation som her i Thisted? Og må bibliotekerne gerne udlåne andet end medier? Regeringen vil gå området igennem – og måske ender det med nye regler. Foto: Claus Bonnerup / Polfoto

Regeringen vil undersøge ”offentligt opgavetyveri”

Regeringen vil undersøge ”offentligt opgavetyveri”

Med et servicetjek af offentlig erhvervsvirksomhed vil regeringen sikre, at kommuner ikke udkonkurrerer private virksomheder. Unødvendigt, lyder det fra KL.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Skal kommuner drive genbrugsbutikker eller suge slam? Det vil regeringen stille skarpt på og iværksætter derfor et servicetjek af offentlig erhvervsaktivitet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.