Politik fra rødderne

Regeringen vil holde på skoleresultater og normering

Indenrigsministeren vil lukke brugerinformation.dk, hvor borgere kan sammenligne alt fra skolers karaktersnit til normeringer i dagtilbud. V og K frygter for det frie valg.

 information

Af Laura Fischer Larsen | [email protected]

Et aktuelt lovforslag vil nedlægge den kommunale netportal brugerinformation.dk, og det rammer ned i brandvarme diskussioner om frit skolevalg og normeringer i daginstitutioner. Forslaget kan gøre det sværere for borgere at finde oplysninger om skolers elevtal og karaktersnit og antal pædagoger i børnehaver, hvilket de har krav på at kende. Venstre, Konservative og foreningen Skole og Forældre råber vagt i gevær.

Venstres folkeskoleordfører Karen Ellemann mener, regeringen er i gang med at underminere det frie skolevalg, når de vil putte med skolernes resultater.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57