Politik fra rødderne

Regeringen tavs om forebyggelsesreform

Før valget var S og SF imod en reform af kommunernes medfinansiering af regionerne. Men nu kan sundhedsminister Astrid Krag (SF) ikke sige, om reformen vil blive rullet tilbage eller ej.

 sundhed

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Det svæver i det uvisse, hvad der vil ske med den tidligere regerings beslutning om at omlægge kommunernes medfinansiering af sygehusenes behandling. Da reformen blev vedtaget tidligere på året, var S, SF og Enhedslisten klart imod, mens Radikale var neutralt indstillet.

Nu er det imidlertid ikke længere muligt at få en klar udmelding fra regeringspartierne. Hverken partiernes sundhedsordførere eller den nye sundhedsminister Astrid Krag (SF) vil be- eller afkræfte, om der skulle være overvejelser om at rulle reformen tilbage eller ændre på den.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57