Politik fra rødderne

Regeringen flytter opgaver hjem til kommunerne

Regeringen fører et iøjnefaldende ideologisk opgør i spørgsmålet om fordeling af opgaver mellem den offentlige og private sektor. Men de forsømmer kommunikationen, påpeger ekspert

 kursskifte

Af Sine Riis Lund | [email protected]

En rød regering med en blå politik. Sådan er regeringen blevet karakteriseret i dens første leveår, men på i hvert fald et punkt gør regeringen markant op med den borgerlige politik.

I regeringens lovprogram for næste folketingsår kan man blandt andet læse, at regeringen vil fjerne krav om udbudsstrategier, mindske fritvalgsordninger, fjerne pligt til at annoncere en række opgaver, nedsætte tilskud til private høreklinikker og styrke kommuners og regioners mulighed for både at deltage i selskaber og udføre opgaver for hinanden uden først at gå i udbud.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57