Kommunen.dk
MENU
Esben Lund Larsen (V) afviser blankt ideen om en fond til finansiering af kystsikring. En fond vil give øget bureaukrati, og desuden bør borgere, som bosætter sig i kystkommuner, være klar over, at det kan betyde udgifter til kystsikring, mener han.
Foto: Jens Dreising / Polfoto
Esben Lund Larsen (V) afviser blankt ideen om en fond til finansiering af kystsikring. En fond vil give øget bureaukrati, og desuden bør borgere, som bosætter sig i kystkommuner, være klar over, at det kan betyde udgifter til kystsikring, mener han. Foto: Jens Dreising / Polfoto

Regeringen afviser fond til kystsikring

Regeringen afviser fond til kystsikring

Princippet om, at den enkelte grundejer selv skal betale for kystsikring, står fast. Det siger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V), som afviser kommunernes ønske om en national fond. Til gengæld vil staten gerne påtage sig et større ansvar for koordinering af kystsikringsprojekter.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er grundejernes egen opgave at sikre sig, hvis de vil undgå at blive ramt, når vinterstormene buldrer ind mod de danske kyster, æder  af skrænter og truer med stormflod.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.