Politik fra rødderne

Rapport viser kommende planer for 'tvangdigitalisering'

Obligatorisk digital selvbetjening af blandt andet lægevalg og opkrævning af kommunale restancer skal være med til at sikre effektiviseringer for 900 mio. kr. viser længe ventet rapport

 selvbetjening

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Efter flere måneders forsinkelser offentliggjorde Digitaliseringsstyrelsen tidligere i dag en rapport fra konsulentvirksomheden Boston Consulting Group om potentialet ved obligatorisk digital selvbetjening på 63 konkrete serviceområder.

Mens kommunerne allerede nu er ved at implementere for første bølge af den store fællesoffentlige digitaliseringsstrategi, der frem mod 2015 skal lede 80 pct. af al kommunikation mellem det offentlige borgerne over i digitale kanaler, så kan du nu for alvor også begynde at ruste sig til de kommende års bølge to, tre og fire.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57