Politik fra rødderne

"Vi pumper rigtig meget vand op af undergrunden"

99 procent af vores forsyningsvand kommer fra undergrunden, mens vores europæiske naboer i langt højere grad henter vand i fjorde og søer. Det er en af udfordringerne, som de forsinkede vandplaner skal tage hånd om, fortæller DTU-professor

 interview

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

I sidste uge kom rigsrevisorerne med en stor rapport, der retter skarp kritik af forløb og planlægning af Danmarks vandplaner. En opgave, der har været så kompleks og så skidt planlagt, at vi i dag - fem år efter det oprindelige mål - endnu ikke har 1. generation vandplaner på plads.

dk-teknik har talt med Philip J. Binning, der er professor i grundvand ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) om, hvilke udfordringer Danmarks vandmiljø står overfor, og hvilke forhold som de længe ventede vandplaner skal rette op på.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning

EU

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57