Politik fra rødderne

"Jeg kunne ikke længere se mig selv i øjnene"

Vallensbæks tidligere kommunaldirektør skrev sin egen fyreseddel, da han beskyldte byens borgmester for magtmisbrug og nepotisme. Ordvalget kunne have været anderledes, men indholdet fortryder han ikke.

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Forrige fredag modtog Bjarke Steen Johansen en buket blomster fra viceborgmesteren i Vallensbæk Kommune. Den ankom en times tid efter, han havde modtaget en afskedigelse samme sted fra. Siden 2008 var han kommunaldirektør i den lille kommune syd for hovedstaden, men blev nu fyret på gråt papir.

Det kom ikke som den store overraskelse, eftersom medier flere dage tidligere havde bragt historien om byrådets beslutning. De forudgående måneder havde det stået helt klart, at han var på vej ud, men måden det nu skete på fik kort tid efter kommunaldirektørens fagforbund Djøf til at bebude en stævning af kommunen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57