Politik fra rødderne

"Hun er prototypen på en socialdemokrat"

Maja Panduro udråbes som en kommende stjerne hos Social-demokraterne. Hun insisterer på, at partiet stadig kæmper sin primære kamp for manden på gulvet, og hun har arbejder-DNA’et i orden.

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Hun har de rigtige venner i partiet, og hun lugter langt væk af arbejderklasse. Maja Panduro har noget af den klassiske socialdemokratiske fernis, som Helle Thorning-Schmidt og Bjarne Corydon så ofte bliver beskyldt for at mangle.

Socialdemokraternes nye politiske ordfører viste for nylig i DR-programmet ‘Bag Borgen’ adskillige eksempler på, hvorfor hun er rykket frem i forreste geled hos det gamle arbejderparti. Venstres erfarne ideolog Claus Hjort Frederiksen fik knap en fod til jorden, mens Panduro tordnede løs i en debat om EU-borgeres ret til børnecheck.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57