Politik fra rødderne

"Den gæld vil vi sørme ikke hæfte for"

Vækstpakken peger på, at der kan hentes 200 millioner inden 2020 på en liberalisering af affaldssektoren. Dansk Affaldsforening frygter pludselig anlægsdød og stor kommunal gæld, hvis ikke regeringen sikrer en kontrolleret overgang til markedsvilkår

 liberalisering

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Ifølge vækstpakken 'Danmark helt ud af krisen', som regeringen fremlagde i sidste uge, vil regeringen i år komme med et forslag til konkurrenceudsættelse af affaldsforbrændingssektoren, der skal effektiviseres med 200 millioner kroner indenfor de næste seks år.

Hos Dansk Affaldsforening, en sammenslutning af 53 forbrændingsanlæg, relaterede selskaber og kommuner, er den nye bestyrelsesformand, Mads Jakobsen (V), borgmester i Struer, positiv overfor udspillet, så længe der er tale om en kontrolleret overgang til markedsvilkår.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57