Kommunen.dk
MENU
At mennesker må søge til herberger og krisecentre, er et udtryk for, at de forudgående kommunale indsatser ikke har virket, skriver Felix Dalker.
'At mennesker må søge til herberger og krisecentre, er et udtryk for, at de forudgående kommunale indsatser ikke har virket,' skriver Felix Dalker.
Foto: Linda Kastrup

Private sundheds- og velfærdstilbud bidrager positivt til kommunerne

Private sundheds- og velfærdstilbud bidrager positivt til kommunerne

Brug de private tilbud som værktøj til at udvikle bedst mulig omsorg for pengene, råder sekretariatsleder og chefkonsulent i DI.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I denne tid er forhandlingerne om kommunernes økonomi for 2021 i fuld gang, og desværre er vilkårene for Danmarks mange private sundheds- og velfærdstilbud i fare. Kommunerne foreslår tvungne driftsoverenskomster for herberger og krisecentre. Et forslag, som i praksis vil betyde en kommunalisering af området, som truer udvikling, kvalitet og mangfoldighed på kommunernes sundheds- og velfærdsområde.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.