Politik fra rødderne

Prisloft på vand bygger på mistro til kommuner

Priserne på vand og spildevand skal fremover styres centralt. Det giver alt for meget administration og er samtidig en mistillidserklæring til kommunerne, mener vandforeninger.  

 vand

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen løftede i sidste uge sløret for prislofterne, der gælder fra 2011. Det er samtidig starten på en central regulering af priserne på vand og spildevand. I foreningen for de private vandværker FVD forstår landsformand Ole Wiil ikke, hvorfor Forsyningssekretariatet nu skal stå for priskontrol og regulering.

”Vi har jo en udmærket vandmyndighed i kommunerne. De godkender hvert år takster og regnskaber, og det er som om, man nu siger, at det kan kommunerne ikke finde ud af. Det er noget værre vrøvl!” siger Ole Wiil. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57