Politik fra rødderne

Politikerne i København kræver effektiviseringer

En rapport fra Intern Revision i København underkender effektiviseringer for 80 millioner kroner. Nu kræver politikere fra begge sider resultater.

 økonomi

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

Koncernservice startede i 2007 som et flagskib for administrative effektiviseringer under parolen ”Pionerer inden for offentlig administration”. I dag er kommentarerne ikke så højtflyvende.

”Det er selvfølgelig alvorligt, når Intern Revision siger, at gennemsigtigheden i økonomistyringen i Koncernservice i 2008 ikke er god nok. Det er ikke tilfredsstillende, og vi har på baggrund af rapporterne fra Intern Revision udarbejdet en handleplan, der fremadrettet skal sikre en bedre gennemsigtighed med Koncernservices virksomhed,” skriver overborgmester Frank Jensen (S) i en mail.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57