Plejefamilier mener, at en ny aflønningsmetode forringer deres vilkår markant. Flere kommuner er i gang med øvelsen. Her demonstrerer plejefamilier ved et byrådsmøde i Randers mod ændringer i vederlagene. 
Foto: Christian Klindt Sølbeck / Polfoto
Plejefamilier mener, at en ny aflønningsmetode forringer deres vilkår markant. Flere kommuner er i gang med øvelsen. Her demonstrerer plejefamilier ved et byrådsmøde i Randers mod ændringer i vederlagene. Foto: Christian Klindt Sølbeck / Polfoto

Plejefamilier i lønkonflikt med kommuner

Flere kommuner indfører netop nu gennemsnitsløn for plejefamilier, hvilket medfører en lønnedgang. Afviser familierne lønnedgangen, fjerner kommunerne børnene. Særligt en sag i Randers har fået opmærksomhed.

 udsatte

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Michael bryder sammen i tårer. Er skolen nu et sted, hvor man siger farvel til dem, man elsker? Et sted, hvor en helt almindelig fredag i februar ændrer hele ens liv? Han er arrig, skuffet og trist. Men mest af alt oprørt over, at den verden, han har kendt i ti år af sit 11-årige liv, er blevet trukket væk under ham. Gennem gråden får han fremstammet:

- Jeg hader den kommune!

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Social & sundhed

Økonomi

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57