dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Plejefamilier mener, at en ny aflønningsmetode forringer deres vilkår markant. Flere kommuner er i gang med øvelsen. Her demonstrerer plejefamilier ved et byrådsmøde i Randers mod ændringer i vederlagene. 
Foto: Christian Klindt Sølbeck / Polfoto
Plejefamilier mener, at en ny aflønningsmetode forringer deres vilkår markant. Flere kommuner er i gang med øvelsen. Her demonstrerer plejefamilier ved et byrådsmøde i Randers mod ændringer i vederlagene. Foto: Christian Klindt Sølbeck / Polfoto

Plejefamilier i lønkonflikt med kommuner

Plejefamilier i lønkonflikt med kommuner

Flere kommuner indfører netop nu gennemsnitsløn for plejefamilier, hvilket medfører en lønnedgang. Afviser familierne lønnedgangen, fjerner kommunerne børnene. Særligt en sag i Randers har fået opmærksomhed.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Michael bryder sammen i tårer. Er skolen nu et sted, hvor man siger farvel til dem, man elsker? Et sted, hvor en helt almindelig fredag i februar ændrer hele ens liv? Han er arrig, skuffet og trist. Men mest af alt oprørt over, at den verden, han har kendt i ti år af sit 11-årige liv, er blevet trukket væk under ham. Gennem gråden får han fremstammet:

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier