Politik fra rødderne

Pauvert udvalg af digitale læremidler

Kommunerne kan med statsstøtte købe digitale læremidler for 100 mio. kr. i 2012. Men aktuelt er der kun 16 danske produkter at vælge mellem.

 folkeskolen

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Regeringen har afsæt 50 mio. kr. til at støtte kommunale indkøb af digitale læremidler. Men ind til videre er der kun 36 produkter, der passerer gennem det nåleøje, regeingen netop har opstillet for, hvad pengene kan bruges på i 2012. Her af er de 20 på engelsk og to er gratis.

Ministeriet for Børn og Undervisning offentliggjorde onsdag vejledningen for, hvilke digitale læremidler kommunerne kan købe med støtte fra staten i 2012. Her fremgår det, at materialet både skal være online og interaktivt og at det skal kunne bruges i grundskolen inden for fagene dansk, engelsk, matematik eller naturfag.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57