Kommunen.dk
MENU
Den er helt gal, når Frederiksberg vil bruge penge fra trafiksikkerhedspulje til dyre parkeringspladser, mener Michael Vindfeldt (S) (billedet). Det kan ikke lade sige gøre på anden måde, så det er prisen, lyder modargumentet fra Simon Aggesen (K).
Foto: Polfoto
Den er helt gal, når Frederiksberg vil bruge penge fra trafiksikkerhedspulje til dyre parkeringspladser, mener Michael Vindfeldt (S) (billedet). Det kan ikke lade sige gøre på anden måde, så det er prisen, lyder modargumentet fra Simon Aggesen (K). Foto: Polfoto

Otte parkeringspladser for én million kroner

Otte parkeringspladser for én million kroner

De borgerlige ønsker at redde otte parkeringspladser for én million kroner. Pengene kommer tilmed fra trafiksikkerhedspuljen, og det møder modstand i byrådet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De borgerlige partier på Frederiksberg vil ikke finde sig i, at der forsvinder otte parkeringspladser i forbindelse med et helleanlæg, som kommunens By- og Miljøudvalg har valgt at opføre. Derfor skal der nu afsættes en million af næste års trafiksikkerhedspulje til at genskabepladserne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.