Kommunen.dk
MENU
Anker Boyes telefonregning på en kvart million kroner var årsag til henvendelsen, som nu har fået Ankestyrelsen til at indskærpe reglerne.
Foto: Trondur Dalsgaard / Polfoto
Anker Boyes telefonregning på en kvart million kroner var årsag til henvendelsen, som nu har fået Ankestyrelsen til at indskærpe reglerne. Foto: Trondur Dalsgaard / Polfoto

Odenses telefonregler underkendt: Ingen privat snak fra udlandet

Odenses telefonregler underkendt: Ingen privat snak fra udlandet

Folkevalgte skal selv betale for privat brug af mobilen i udlandet, fastslår Ankestyrelsen nu i en udløber af sagen om Anker Boyes store telefonregning fra Tyrkiet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De regler, som byrådet i Odense vedtog i januar 2015 efter sagen om daværende borgmester Anker Boyes mobilregning på en kvart million kroner fra Tyrkiet, er ulovlige. Det fastslår Ankestyrelsen i en ny udtalelse, som Kommunens søstermedie dknyt har fået aktindsigt i. Udtalelsen kan også få konsekvenser i andre kommuner og regioner.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.