Politik fra rødderne

Nye radikale toner til en gammel sang

Det er også socialpolitik, når regeringen skærer i kontanthjælpen, mener Manu Sareen. Den radikale socialminister er blandt andet formet af tiden som socialpædagog og opvæksten i Indien. 

 socialpolitik

Af Jon Kiellberg | [email protected]

De Radikale er blevet kritiseret af både vælgerne og deres eget bagland for at mangle fokus på det sociale område. Partiet er blevet beskyldt for at have tunnelsyn i forhold til den økonomiske politik og overse de socialpolitiske pejlemærker.

Derfor er det langtfra et tilfælde, at Manu Sareen er blevet udpeget som afløser for Annette Vilhelmsen som socialminister. Dels ønsker De Radikale frem mod valget at markere sig i langt højere grad på blødere værdipolitiske emner, dels kan Manu Sareen bruge sin baggrund som socialpædagog til at bygge bro mellem en regering, som har haft fokus på økonomiske incitamenter, og fagfolkene på det sociale område.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57